Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2010 13:21 - Това не бях чел:5 неоспорими доказателства, че Масларова е невинна.
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове:
0




image
Бившата социална министърка Емилия Масларова е невинна и чиста като капка роса. Често пъти медиите и обществото я нападат безпричинно, а тя, милата, носи тежък кръст и вече дори арменският поп не иска да й помогне, въпреки че Масларката му се оплакала отдавна. Но тази статия цели да ви покаже 5-те неоспорими факта, доказващи невинността на ексминистърката.
1. Тя е невинна, защото е… жена! - като трън в очите на хората са нейните мазила, очила, обувчици, дрешчици и скъпи колички последен модел. Стрували хиляди, милиони лева! Ама драги ми сънародници, вие не разбрахте ли, когато Емилия обясни на всички, че „дрънкулките й са купени от сергиите“? А вие продължавате да я нападате. Срам няма това общество! Или не й вярвате? Това е светотатство!
2. Масларова е невинна, защото първа се осмели да изпрати

image

"Радвайте се, де! Нали на море ви изпратих?"

пенсионерите на море… посред зима. Всички я оплюха, а никой не се сети да застане на нейна страна. А нейната идея беше толкова благородна. Емилия искаше пенсионерите не да хванат тен, а да се закалят, че знае ли човек каква зима ще ни изненада.
3. Не трябва да плюете по невинната Емилия, защото само и единствено тя може да увеличи пенсиите на старите хора с… 1 стотинка. После пенсионерите се оплакват, че тя се подиграва с тях. Как пък не! Идеята на ангел Масларова е феноменална, защото тя цели да научи всички възрастни хора да спестяват. Ако усвоят гениалния урок, който получават от „червената“ дама, след 12 месеца ще могат да си купят по-хубаво кисело мляко, защото ще разполагат с цели 12 стотинки повече! Кеф!
4. Тя е невинна, защото е болна!
Нали знаете, че всеки един от нас става по-добър и не лъже на Коледа и… когато

image

"Само мъничко откраднах от баницата! За какви милиони говорите?"

се разболее. Бившата социална министърка била много болна! Ех, историята малко прилича на зле скалъпена сапунка, но ние ли няма да й вярваме! Тя е болна, отчаяна, косата й опада, кожата й се сбръчква… Хубавото е, че поне си намерила евтина клиника в чужбина, където си присажда стволови клетки от овца. Толкова са евтини процедурите, че тя дълго се чудила нов апартамент в центъра на Виена ли да си купи, или да приложи нови разкрасителни методи върху своето тяло.
5. На пето, но не на последно място, е нейната загриженост, която съвсем спокойно може да получи награда „Майка Тереза“. Невинната Масларова била присвоила милиони от реставрирането на социалния дом в Стара Загора. Глупости! Тя толкова се постарала на всички да им е хубаво, че дори поръчала специални лампички за няколко хиляди лева. Сигурно хората светват като Коледна елха заедно с новите лампи, но народът скача срещу Масларова. Засрамете се малко! Може ли да се излагате така?
Трябва да защитим честната, трудолюбивата, невинната и красива бивша министърка. Била присвоила 11 милиона лева! Ха! Лъжат се всички! Със сигурност са били много, много повече…


razkritia.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1032548
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930