Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2010 10:41 - Коментари на граждани
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 178 Коментари: 0 Гласове:
0



Борисов възмутен от съдебните решения за "Килърите" и "Всичко коз"

ракивар - 04.08.2010 г. 09:29:45

Едно не може да се отрече на ГЕРБ - упоритостта. Въпреки всички спънки те продължават да се борят с престъпността. Сеге много хора се радват, че акциите на МВР завършват с оправдателни присъди, но това което не разбират е, че това не е основната цел на тези операции. Ежедневното притискане на престъпниците, вдигането им по гащи по нощите, престоя в ареста за известно време, всичко това е начин да се наруши спокойствието на мафията в България, която необезпокоявана 20 години си правеше каквото иска. Сега ги следят до дупка и само чакат да сгрешат, за да ги приберат. Не трябва да сме толкова черногледи, нека да потърсим и ползата в цялата ситуация. Съдебната система куца и това го знаят всички хора, които водят дела по 15 години в съда за 2 ниви и една крава

arhar - 04.08.2010 г. 07:56:58

" Бойко: Пускането на „Килърите” е провокация към държавата "


Всички знаем, че мафията си има държава у нас, има си и корумпирани съдии, които изпълняват поръчките и ... По - страшна е амфитаминовата мафия, която се занимава с наркотици, проституция, убийства, рекети и отвличания !

Ето затова т. нар. висш съдебен съвет трябва да бъде разпуснат и да се изберат нови членове, които да вършат ефективна работа ! А и 25 души там са ПРЕКАЛЕНО МНОГО !
Ако трябва да се променя конституцията, но проблемът да се реши, защото в противен случай държавата ни пропада !
Учудващо е, че Гоце мълчи по този въпрос !?
Всички знаем, че Лазер Груйов е човек на Гоце, както и 8 от общо 12 - те съдии в КС ...
Изводите всеки сам да си ги прави !

ГЕРБ, АТАКА и ДСБ да направят необходимите законови промени в парламента , за да си имаме ефективно - действащи съдии, които да осъждат истинските престъпници, а не нагли и корумпирани такива, които да изпълняват поръчки на ДС и мафията !

мнение - 04.08.2010 г. 00:34:28

Не ми е ясно как така криминално проявени вече лица се хващат и пускат поради липса на доказателства.Ами щом е установено това значи има доказателства.
Може би един убиец/регистриран многократно за противозаконни прояви/ ако се хване в момент на убииство, само тогава ще има "доказателства".Е това го няма никаде по света.И как така в нормалните държави криминално проявени не се разхождат свободно по улиците.Време е ГЕРБ да промени НК както в ЕС.Стига сме се крили зад "демокрацията",стига се подигравахме с труда на хората имащи воля и кураж да сложат ред в тази държава.Време е за чистка на тоталитарните остатъци.

??? - 03.08.2010 г. 23:40:27

Борисов и Цветанов са прави и дано не се разочарават от ситуацията, защото те са пример и за останалите момчета участвали в тези акции. Не ме е ясно ЗАЩО един и същи "състав" е разглеждал и двете дела? Защо съда постоянно се подиграва с данъкоплатците и как може да се търси някаква наказателна отговорност на тези съдийски състави? Каква е възможността за пълна смяна на тези ояли се безумци?

НАГЛО - 03.08.2010 г. 23:32:49

Ако за източване на ДДС в размер на 250 милиона лева наказанието е глоба 16 000 лева искам и аз! Дето се викам вземам парите и заминавам за Африка или Бахамите с неколко неудобно малки девойки.

Просто съдиите през тия 20 години си останаха ЕДНИ И СЪЩИ!
Правителствата идваха и си отиваха а съдиите оставаха! А те са покровителствани от олигарсите!

Но въпросът е друг ясон е че закона за ДДС подволява държавата да бъде източванеа и то в огромни размери!
Кадиев беше първият който си призна че на година над 1 милиард лева се източва от ДДС! Въпросът е защо толкова години никой не си позволи да промени закона да не е толкова либерален? Оказа се че по статистика на НАП 95% от българските фирми не продължават да извършват търговска дейност повече от 5 години! 5 години това е показателно явно масово се използват за източване на ДДС! Затова този либерален закон трябва да бъде променен и 5% които очевидно са сериозните и големи корпорации да влязат в някакъв златен регистър както имаше такава идея на времето и веднага да им се връща ДДС-то а всички сотанали да минават през специални проверки и ако трябва да чакат години НЕ МИ ПУКА! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА!

Променете закона за ДДС и сменете съдиите които 20 години са работели за мафията!

Един журналист мисля Любомир Живков от версия, беше написал как запитал един знаков играч от Варна защо не гърмят по съдиите подземните босове и онзи му отговорил - "как да гърмим по нашите хора"?
Това е достатъчно мисля.

дайте да го видим този съдия - 03.08.2010 г. 22:52:53

Интересно този съдия как се е запознал с 20 тома доказателства по 2 те дела днес?За три дни !Че да твърди ,че нямало годни доказателства.Как?Факир ли е?Или Шива?Искаме името на този велик четец!

Nakazatelq - 03.08.2010 г. 22:27:27

Червени боклуци спете спокойно и си вършете престъпления, защото и да ви хване МВР, съда ще ви пусне след 2 дена в ареста, НО това ще е само до нова година, защото след нея започва да работи така наречения съд "Антимафия" и тогава ако щете ревете, че ви погазвали правата и че нямало доказателства на никой няма да му пука щот тогава боклуци като тея дето ги пуснаха ще си влязат в панделата, а пък ако ще и без доказателства да ги осъдят не ме интересува ще спа по-спокойно, когато ги няма на свобода!!

Доктора - 03.08.2010 г. 21:27:48

Съдебната ни система е дълбоко болна. Илюзия е да се мисли, че тя сама ще се излекува. Толкова наивно, колкото да се очаква, че седящия на клона ще си го отреже само защото мястото не му е там. Лечението не е в медийни престрелки с "независими" магистрати. Проблемът е точно тази криворазбрана независимост и липса на контрол. Върховният орган в тази държава е Народното събрание и точно то трябва да промени правилата на играта. Лоши, добри, честни или корумпирани ние си избираме народните представители, плюем ги, наказваме ги, като не ги изберем отново или ги поощряваме с нов мандат. Такъв механизъм трябва да има и за магистратите. Няма съмнение, че на много от тях пъпната връв е свързана с подземния свят и по нея текат хранителни вещества. Те няма сами да си я отрежат. Трябва им доктор. Борисов и Цветанов да не си губят времето в реплики, а да се захванат със законите. Не кризата, а съдебната система и здравеопазването са двете им големи предизвикателства, които могат да ги провалят.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1032729
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930