Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 21:20 - Лидерът на АТАКА: Първанов вече е в предизборна кампания
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 292 Коментари: 0 Гласове:
1



Събота, 19 Юни 2010г. Автор: в. Атака   Бих направил доста по-резки съкращения от Борисов, обяви националистът

"Президентът Георги Първанов се държи като политик в предизборна кампания. Всички гадаем какво ще прави, затова нека той открито да каже какъв проект готви." Това призова вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров по повод изявлението на Гоце по бТВ, че подбира хора за бъдещия си граждански проект, който ще формира алтернативна политика. Първанов посочи, че проектът му няма да е от лидерски тип, а ще се опита да направи отбор. За тези му качества може да се съди по двете предишни коалиционни правителства, които е съчетавал - това на НДСВ и ДПС и това на тройната коалиция БСП, НДСВ и ДПС.
Попитан дали ще се кандидатира за президент следващата година, Сидеров заяви: "В това отношение съм най-лесен, явявал съм се на президентски избори и няма никакъв проблем да бъда кандидат за президент от името на АТАКА." Националистът допълни, че е притеснително, че още няма яснота за президентските кандидатури. "Не виждам лидери на други партии, които да кажат ясно като мен - аз съм готов да изляза на президентски избори. Една година преди вота трябва ясно да се каже кой с кого ще се яви на изборите и какво ще направи след тях, а не да се отлага до последния момент и да се въртят някакви комбинации", коментира лидерът на АТАКА.
По повод гласуваната актуализация на бюджета Сидеров заяви, че би направил много по-радикални съкращения в администрацията от тези, които предприема правителството на Борисов. "Нужно е да се закрият цели държавни агенции, вместо само да се ограничават разходите им. Министерствата също са много - след Освобождението България е имала само шест", отсече Сидеров.
Според него актуализацията на бюджета е била логична и дори опонентите са разбрали, че няма друг начин. "Правителството се помъчи да направи най-безболезнена тази актуализация, не се посегна на пенсии и на заплати, не се повиши ДДС, така че кабинетът реши въпроса с дефицита по максимално безболезнения начин. На мястото на Борисов щях да направя доста по-резки движения", поясни националистът. Според него съобразяването с това всички да бъдат еднакво доволни не води до нищо, накрая всички са еднакво недоволни.


Тагове:   атака,   кампания,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020243
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031