Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2010 20:33 - Крадливият цар ли...
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
1



Крадливият Симеон ли ще дава управленски съвети?

 

 

Все повече се убеждавам, че родната политическа сцена дълго време е била арена на изключително нагли лицемери, които не могат да разберат кога не са желани и продължават да ни натрапват мнението си, въпреки че нямаме никакво желание да го чуем. Както, предполагам, се досещате, става въпрос за низвергнатия Кобург, който за първи път от осем години насам е извън властта и явно това не понася на психическото му здраве.
Бях го позабравил (и слава Богу), но Крадлив дедо напомни за себе си. В едно от твърде редките си интервюта, които дава откакто бе унизително изхвърлен от парламента, Сакскобурготски призовава към толерантност, обективност, предсказуемост и последователност. "Нещо, което да е по-спокойно и градивно, отколкото само конфронтация,,. Оставям настрана подобно безлично пустословие, както и заучените наизуст фрази, които не значат нищо. Но пък и нали се сещате - обикновено такива типажи обичат да говорят за неща, които никога не са притежавали. Може би трябва да сме толерантни към изсичането на гори, които не са негови, а на интендантството? Или да бъдем обективни към врътката с външния дълг, нанесла огромна вреда на България? Или към ,,предсказуемостта,, му, изразяваща се в декларативност, че ,,априори НДСВ няма да участва в коалиция с БСП", а после и заедно с Доган... В това наистина бяха последователни! Не може да им се отрече!
По-нататък Крадлив дедо продължава с езика на соца: "В крайна сметка, всички от ЕС сме в един лагер, и това, което сполетява едни, сполетява и другите". Най-култовата част от това изключително знаково интервю обаче идва, когато Симеончо ни обяснява, че кризата не е толкова тежка и не трябва да драматизираме. Явно пак намеква, че трябва да сменим чиповете си. Този път да сложим такива, които да се нуждаят от по-малко храна и топлина, за да пестим разходи. Каква криза, ще ви каже т.нар. цар, нали той самият все още може да си позволи хазартни пътешествия до Монте Карло. 
в.Атака

 Никола Петров, София



Тагове:   ЦАР,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020348
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031