Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2010 08:57 - Масларова е злата мащеха на децата по домовете
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 .

 

image

Емилия Масларова вече е доцент

Бившата (анти) социална министърка Емилия Масларова е злата мащеха на децата по домовете – така смятат майките, които са част от Фондация „Движение на българските майки“. Родителките вече изпратили писмо до президента Георги Първанов и премиера Бойко Борисов с молба да предприемат спешни мерки за плачевното състояние, в което се намират домовете за деца из цялата страна.
Както Razkritia.com вече писа, Българският хелзинкски комитет обяви, че в последните десет години 238 изоставени деца са починали, като е било възможно част от смъртните случаи да бъдат предотвратени.
От Фондация „Движение на българските майки“ настояват компетентните органи да накажат всички виновници, работили и работещи в системата на Агенция за социално подпомагане, Агенция за закрила за детето и социалното министерство.
„Има много виновници, като сред тях са и кметовете на съответните населени места. Освен това госпожите

image

Бившата социална министърка е виновна за мизерното състояние на домовете

Ширин Местан и Емилия Масларова не са предприели никакви адекватни мерки и децата години наред са живеели (и живеят) в мизерия, глад и болка. Те трябва да бъдат осъдени, защото са престъпници. Причинили са както емоционални, така и физически травми и смърт“, е коментарът на родителките.
Макар да са били зли мащехи, двете дами днес си живеят живота. Местан танцува в шоуто „Байландо“, опитвайки се да хвърли прах в очите на хората, а Масларова вече е доцент и преподава в Тракийския университет в Стара Загора.
Майките изпратили писмо и до ректора на същия ВУЗ, изразявайки своето възмущение от факта, че бившата социална министърка учи младите хора.
„Елегантната“ дама обаче е достатъчно безочна, за да се прави на „света вода ненапита“.
„Какво ще научат студентите от нея? Как не се прави социална политика, как се неглижират деца в институции, как държавата не подпомага децата с увреждания? Това ли е вашата цел?“, питат загрижените майки


razkritia.com



Тагове:   мащеха,   Масларова,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020282
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031