Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 14:41 - Доган се готви за президент, но едва ли ще го огрее!
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
-1



 

 Боян Петракиев

 

imageАхмед Доган се готви да се намърда на президентското кресло, твърдят анализаторите. С това се очаквало да възвърне изгубения си електорат.

През последните години той изневери вота на доверие на хората, ето защо сега е подготвил кампания, с което да ги привлече отново на своя страна.

Ще му бъде наистина трудно, след като всички се погнусиха от прекалената му самонадеяност и арогантност, излъчваща се не на порции, а на конски дози дори.

На хората им втръсна от него и го намразиха като затова той е предприел отчаяни ходове, за да запази бастионите си в местната власт.

imageПродължава да бълва глупости в отчаянието му да повдигне рейтингът на партията. Виждайки, че властта изнемогва се възползва от това като последните примери са появяването му, изневиделица, на двете места свързани с възродителния процес. Първо беше на 19 май в Джебел, а след това се изтъпанчи и в местността Демир Баба теке край Исперих.

Естествено и на двете събития Сокола бълваше какви ли не хвърчащи слова, за които дори ние се постарахме да направим и класация, която може да видите тук.

imageНо главното, както съобщихме е, че през цялото време демагогстваше, засуквайки какви ли не празнодумия: Ако приемем, че ние сме зло, то тогава ела зло, че без тебе по-зло.

Аман от интриганти!

В това отношение Доган е първенец и няма равен на него.

Въпреки всичко, крахът на партията му се вижда. За подобни твърдение имаме основания, след като проследим как един по един бушоните на ДПС изгърмяват.

imageПърво беше Касим Дал, в началото на годината, макар да се твърди, че това е само заблуда за мнозинството и той е излязъл временно от светлината на прожекторите, а сега и другите ключови фигури в Соколеното гнездо – Лютви Местан и Юнал Лютфи.

Последните двама са взели да издават багажа. Местан умее да говори много, но без да казва нищо, а Юнал Лютфи без никакви проблеми би взел приз за интригант на годината, с което между другото и двамцата приличат на лидера си.

Да видим сега докъде ще я докарат!
razkritia.com



Тагове:   Доган,   огрее,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020339
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031