Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2010 09:19 - Кой е смъртният враг на Слави Трифонов?
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 1666 Коментари: 3 Гласове:
0



Заради жена Дългия е готов на всичко

imageНе Борисов или Волен Сидеров, а жените ще погубят Слави Трифонов. Малко хора знаят, че негов кръвен враг е всъщност не личност от политическия небосклон, а мъжът, който е откраднал най-любимите жени на Дългия.

Ники Шванца – любовникът на Мая Илиева, е „ортак” на Слави, като двамата са орали на една и съща нива, неведнъж. В момента отношенията между шоумена и бившия състезател по картинг били толкова обтегнати, че може да се стигне и до физическа саморазправа, предупреждават запознати.

Шванца му отнема Маги

imageВраждата им започва преди години, когато Трифонов още имал връзка с Маги. Голямата любов на Дългия винаги му е била слабото място, а по онова време Слави буквално си бил загубил ума по нея. Варненският плейбой Ники Шванца обаче му я отнема, като двамата с Маги започват бурна връзка. Когато Трифонов разбрал, не бил на себе си, искал да го убие и дори пратил мутри на Шванца. Баща му – известният варненски бизнесмен Радул, го отървал. После само Маги била способна да умиротвори Дългия, като малко по-късно двамата се разделят окончателно.

… и Алекс Раева

imageНабезите на Шванца, насочени към любовниците на Слави, обаче не свършват дотук. Едва започнал връзка с Алекс Раева, Дългия разбира, че Ники точи мераци и на певицата. Скоро Алекс се поддава на изкушението и Шванца успява да се намъкне в леглото на Раева. Слави й посочва вратата и я гони от шоуто.

По-късно певицата осъзнава, че е допуснала грешка с варненския плейбой и започва паралелна връзка със Слави. Когато Шванца разбира, пребива Алекс.

imageИ така започва същинската война.

По непотвърдена информация именно Трифонов поръчал да пребият Шванца, след като узнава за побоя, който Ники е нанесъл на Раева. Припомняме, че Шванца бе натупан от страшилището на Варна Христо Асенов – Бацата, а според запознати именно Дългия уредил да го пребият. Тарторът на варненския ъндърграунд и учиндолският шоумен се познавали покрай Жоро Илиев.

Отмъщението

imageПоредната изгора на Ники Шванца – вдовицата на Главния Мая Илиева, може да не е имала връзка със Слави, но Дългия отново се чувства засегнат. Той и Жоро Илиев навремето бяха близки. Трифонов не можел да понесе, че Шванца е успял да примами и Мая Илиева.

Сега Дългия и Шванца са на нож. След като Ники се раздели с вдовицата на Главния, нищо чудно мъжкият му нагон да се ориентира към последното гадже на Слави. Говори се, че той има връзка с една от балерините си – Илиана Цанева. Навикът на Шванца да си отмъщава и дразни Слави, като му отнема гаджетата, може за пореден път да удари Слави по болното място. Запознати вещаят, че при още едни подобен случай ще има и взривени коли.

razkritia.com



Тагове:   враг,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - НАБЛЮДАТЕЛ
20.06.2010 13:45
АКО Е ИСТЕНСКИ МЪЖ,ЖЕНИТЕ НЯМА ДА МУ БЯГАТ.НЕ СТАВА САМО С ПОМПЕНЕ НА МУСКУЛИ И ДАЛАВЕРИ.,КОМПЛЕКСАР.ПЧЕЛАТА НЕ БЯГА ОТ МЕДА.
цитирай
2. анонимен - W
20.06.2010 13:46
СЛАВИ НЕ Е ИСТЕНСКИ МЪЖ.ЖЕНИТЕ ОБИЧАТ ИСТЕНСКИТЕ
цитирай
3. анонимен - романтик и плейбой
19.11.2010 19:15
Eбати таш.ка! И двамата жените ги въртят на пръста си, но само пачките им струват :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020206
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031