Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2010 09:30 - Даскалица по музика свири на 6-ма абитуриенти в бясна оргия / + 18 /
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 11016 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

   

imageМайки, пазете си синчетата!

За последното алармираме, тъй като не се знае на каква даскалица ще попаднат децата им.

Скандал разтърси училищните среди, след като се разбра, че учителка участвала в оргия с шестима абитуриенти. Някой може да каже, че това е лъжа, но “пред фактите и боговете мълчат”, се казваше в една поговорка.

imageДаскалицата Мария е заснета с телефон и я има черно на бяло каква палавница всъщност е била. Преди това в училището, което поради анонимност няма да споменем, преподавателката се е правила на девица – скромничка, свита и стеснителна, но от видеоклипчето на телефона, следи от подобен характер напълно отсъствали. Дори обратното, била чевръста и наглед доста опитна преподавателка, която освен пеенето, много добре й се отдавало и свиренето.

imageТова се потвърждава и от изказването на един от бъдещите студенти, който в изблик на удоволствие изтърсил: “Много добре свириш на кавали, личи си, че знаеш нотите”.

В тази част учителката се представяла най-добре. На кадрите изпъквала само тя като изключим и 6-те члена, които й се размятали около лицето. По тях дори стана ясно и за точната бройка на абитуриентите.

imageНо за да се стигне до тук е имало и предистория.

На 24 май, когато е бил балът на 12 клас, преподавателката по музика се сбогувала с едни от най-обичаните от нея възпитаници. Събрали се на официална вечеря, по случай изпращането, където в игри и закачки дистанцията между ученици и преподавател се скъсила значително, а по-късно направо се изпарила дори.

imageОтишли на дискотека, там заредили с прекалено количество твърд алкохол и стеснителната девица Мими захвърлила миловидното си и невинно изражение като се превърнала в разгонена тигрица, която може да те разкъса от страст. Така се и случило след няколко часа игра, учителката по музика се озовала в един от апартаментите на баладжиите. Там тя им преподала един практически урок по свирене, който определено няма да забравят  за целия им живот.

Така си е…”В днешно време сякаш не останаха нормални учители – едни бият децата със силни шамари, други ограбват банки с imageдетски пистолети, трети продават дипломи срещу солидни суми, а четвърти се съвкупяват с учениците си”, споделя разочарована майка.

Поради отзиви като последния, imageдиректорът на училището е взел мерки, но не драстични, тъй като преподавателката по музика с нищо не е нарушила правния закон – момчетата са били пълнолетни и освен това вече не били ученици, но е прекрачила моралния такъв, ето и защо е наказана да не посети летен лагер с единадесетокласниците при предварително определената екскурзия в курортен комплекс “Дружба”.
razkritia.com



Тагове:   музика,   оргия,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1031617
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930