Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 10:17 - Европейско изказване на .." Господин Никой"
Автор: panaiotov Категория: Новини   
Прочетен: 516 Коментари: 1 Гласове:
0



БСП клепа България пред Европарламента
АТАКА и ГЕРБ скочиха срещу обидните изказвания на Кристиян Вигенин

 

Червеният евродепутат Кристиян Вигенин си е позволил да наклепа България в Европарламента. Това станало по време на негово едноминутно изказване на 5 май, но медиите не дадоха гласност на неистините, изречени от близкия до Станишев евродепутат.
"Налага се да ангажирам вашето внимание с национален проблем. България се управлява от некомпетентно, но популистко правителство, което използва методи, характерни за 30-те години на миналия век",  обърнал се към колегите си от Европа Вигенин. "Показателно е, че най-популярните политици в момента са министърът на вътрешните работи, следван от бившия главен секретар на министерството, днес премиер", рапортувал огорчението си в Брюксел социалистът. Факт е, че социологическите агенции през май посочиха високия рейтинг на МВР шефа Цветан Цветанов (според МБМД 60%), който изпревари премиера Бойко Борисов с 4%. Огорчението на Вигенин не идва от това, че министър-председателят е останал втори в листата, а заради това, че бившият премиер Сергей Станишев е заковал на 13% в дъното.
"След изборите стотици представители на опозицията бяха уволнени по политически причини", изплака Вигенин и отново пропусна да отбележи, че Борисов е първият премиер в България, който обяви, че няма "свои и чужди", когато става дума за корупция и престъпления.
"По брутален и показен начин се извършват арести на политици или се повдигат абсурдни обвинения", твърди Вигенин пред евродепутатите, които не са длъжни да следят изкъсо случващото се в България и не са наясно с мотивите за ареста на бившия военен министър на Станишев - Николай Цонев.
"Водещите медии са подложени на натиск. Министри раздават присъди от екрана. Насажда се страх. Готви се създаването на извънреден трибунал", продължава с лъжите си Вигенин. Явно той остана единственият политик, който не направи разликата между извънреден и специализиран трибунал. Защото правителството, подкрепяно от АТАКА, готви създаването на специализирани съдилища "Антимафия", а вчера съдиите поискаха и специализирани съдилища за малолетни.
Истината явно не е приоритет на Вигенин. Това не би имало значение за никого. Оказа се, че нито един от българските депутати не е чул клеветническата реч. Дори червената Корнелия Нинова, която се води секретар на Изпълнителното бюро на БСП по публична политика, не беше разбрала за пламенната реч на евродепутата си. Някои депутати категорично отказаха да коментират думите на Вигенин като изказване на "Господин Никой".
Няма значение кой в България е чул срамната реч. По-страшното е, че клеветите срещу родината ни са прозвучали от най-голямата политическа трибуна - Брюксел.
в.Атака



Тагове:   Господин,   Никой,


Гласувай:
0



1. анонимен - Нима се очаква нещо различно да каже ...
13.05.2010 14:24
Нима се очаква нещо различно да каже един мръсен,долен,нагъл комунист,каквито са всички управляващи комунисти в България.Това важи и за управляващите в нашата община.Давам пример:единия зам.кмет ходеше от жена на жена с думите от сорта-каква хубава жена си,какво правиш в тази партия.Ела при нас в БСП и ще те уредим нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: panaiotov
Категория: Новини
Прочетен: 1020153
Постинги: 1849
Коментари: 1054
Гласове: 1044
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031